Brygger: Kyrre Kristiansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13C Trelagret øl (basistype 9F Irish red ale)
Ekstra ingredienser: 
OG: 1060
FG: 1012
Mengde vørter: 48,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 29,0
Beregnet farge: 31 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5000 gram Maris Otter pale malt
2700 gram Bestmaltz pale malt
2500 gram Bestmaltz vienna malt
700 gram carared
300 gram melanoiden malt
140 gram roasted barley
120 gram crystal red

[B]Humle og krydder[/B]
40 gram EKG 60 min
20 gram NB 60 min
50 gram EKG 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]
19 liter lagret kaldt på fat med 25 gr eiketerninger fransk medium toast.

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP004
Gjærmengde: 
Informasjon om gjæring:


[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. august 2012
Flasket: 12. september 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: F