Brygger: Kyrre Kristiansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13C Trelagret øl (basistype 9F Irish red ale) Ekstra ingredienser: OG: 1060 FG: 1012 Mengde vørter: 48,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 29,0 Beregnet farge: 31 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5000 gram Maris Otter pale malt 2700 gram Bestmaltz pale malt 2500 gram Bestmaltz vienna malt 700 gram carared 300 gram melanoiden malt 140 gram roasted barley 120 gram crystal red [B]Humle og krydder[/B] 40 gram EKG 60 min 20 gram NB 60 min 50 gram EKG 15 min [B]Andre ingredienser[/B] 19 liter lagret kaldt på fat med 25 gr eiketerninger fransk medium toast. [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP004 Gjærmengde: Informasjon om gjæring: [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. august 2012 Flasket: 12. september 2012 Filtrert: Nei Karbonering: F