Brygger: Stein Norem Wisted Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4G Kölsch OG: 1045 FG: 1009 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt - 3400gr Hvetemalt - 440 gr [B]Humle og krydder[/B] Hallertaeur Mittelfrüh - 70 gr på 60 min Hallertaeur Mittelfrüh - 30 gr på 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader I 60 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP-029 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: 1 liter starter 16 grader i 7 dager 18 grader i 9 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. januar 2017 Flasket: 6. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N