Brygger: Stein Norem Wisted
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4G Kölsch
OG: 1045
FG: 1009
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt - 3400gr
Hvetemalt - 440 gr

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertaeur Mittelfrüh - 70 gr på 60 min
Hallertaeur Mittelfrüh - 30 gr på 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64 grader I 60 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP-029
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
1 liter starter

16 grader i 7 dager
18 grader i 9 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. januar 2017
Flasket: 6. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N