Brygger: Joakim Olavesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13D Andre røykøl (basistype 4F California common/Steam beer) Ekstra ingredienser: OG: 1,051 FG: 1,014 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 14,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,4 kg Maris Otter 0,35 kg Crystal 45L 0,5 kg Whiskey Malt [B]Humle og krydder[/B] 13 gram Magnum 60 min 20 gram Vic Secret 15 min 30 gram Northern Brewer 1 min 20 gram Vic Secret 1 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 75 min på 66 grader 10 min på 76 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 2112 Gjærmengde: 268 billioner celler Informasjon om gjæring: 14 til 16 grader. Coldcrash 2 grader i 2 døgn. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 31. desember 2015 Flasket: 19. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N