Brygger: Joakim Olavesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13D Andre røykøl (basistype 4F California common/Steam beer)
Ekstra ingredienser: 
OG: 1,051
FG: 1,014
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 4,8%
Beregnet IBU: 33,0
Beregnet farge: 14,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5,4 kg Maris Otter
0,35 kg Crystal 45L
0,5 kg Whiskey Malt

[B]Humle og krydder[/B]
13 gram Magnum 60 min
20 gram Vic Secret 15 min
30 gram Northern Brewer 1 min
20 gram Vic Secret 1 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
75 min på 66 grader
10 min på 76 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 2112
Gjærmengde: 268 billioner celler
Informasjon om gjæring:
14 til 16 grader. 
Coldcrash 2 grader i 2 døgn.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 31. desember 2015
Flasket: 19. januar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N