Brygger: Knut Arne Haugeto Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9A Engelsk barley wine OG: 1,100 FG: 1,020 Mengde vørter: 52,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 10,1% Beregnet IBU: 65,0 Beregnet farge: 63,2 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 35.78% Pilsner 27.21% Vienna 18.63% Vienna 6.37% Pale Ale Malt 4.9% Cane Sugar 2.94% Chocolate 2.21% Biscuit 1.47% Carafa III malt 0.49% Black Malt [B]Humle og krydder[/B] 0.2 g/L Centennial (9.7% Alpha) @ 90 Minutes (Boil) 0.3 g/L Magnum (12.5% Alpha) @ 90 Minutes (Boil) 0.3 g/L Northern Brewer (9.6% Alpha) @ 90 Minutes (Boil) 1.6 g/L Simcoe (12.2% Alpha) @ 90 Minutes (Boil) 1 g/L Perle (6% Alpha) @ 5 Minutes (Boil) [B]Andre ingredienser[/B] 10.9 g/L Malto-Dextrine @ 60 Minutes (Boil) [B]Meskeinformasjon[/B] Single step Infusion at 66°C for 60 Minutes. Boil for 90 Minutes [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Fermentis K-97 Gjærmengde: 33 gr Informasjon om gjæring: 20 grader C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. desember 2015 Flasket: 3. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N