Brygger: Knut Arne Haugeto
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9A Engelsk barley wine
OG: 1,100
FG: 1,020
Mengde vørter: 52,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 10,1%
Beregnet IBU: 65,0
Beregnet farge: 63,2 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
35.78% Pilsner
27.21% Vienna
18.63% Vienna
6.37% Pale Ale Malt
4.9% Cane Sugar
2.94% Chocolate
2.21% Biscuit
1.47% Carafa III malt
0.49% Black Malt

[B]Humle og krydder[/B]
0.2 g/L Centennial (9.7% Alpha) @ 90 Minutes (Boil)
0.3 g/L Magnum (12.5% Alpha) @ 90 Minutes (Boil)
0.3 g/L Northern Brewer (9.6% Alpha) @ 90 Minutes (Boil)
1.6 g/L Simcoe (12.2% Alpha) @ 90 Minutes (Boil)
1 g/L Perle (6% Alpha) @ 5 Minutes (Boil)

[B]Andre ingredienser[/B]
10.9 g/L Malto-Dextrine @ 60 Minutes (Boil)

[B]Meskeinformasjon[/B]
Single step Infusion at 66°C for 60 Minutes. Boil for 90 Minutes

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Fermentis K-97
Gjærmengde: 33 gr
Informasjon om gjæring:
20 grader C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. desember 2015
Flasket: 3. januar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N