Brygger: Anders Laengen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,063
FG: 1,006
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 53,0l
Alkoholstyrke: 7,3%
Beregnet IBU: 70,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
15750,00 g Pale Ale (BestMälz) (5,0 EBC)  

850,00 g Caramel Dark (BestMälz) (90,0 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
52,00 g Cascade [5,50 %] - Boil 90,0 min 

52,00 g Centennial [10,00 %] - Boil 90,0 min

22,00 g Centennial [10,00 %] - Boil 20,0 min 

22,00 g Citra [12,00 %] - Boil 20,0 min 

120,00 g Cascade [5,50 %] - Boil 10,0 min 
 
75,00 g Centennial [10,00 %] - Boil 10,0 

30,00 g Citra [12,00 %] - Boil 10,0 min 

90,00 g Cascade [5,50 %] - Dry Hop 7,0 Days 

30,00 g Citra [12,00 %] - Dry Hop 7,0 Days

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 60 min

76 grader i 20 min 

skyll 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 1056
Gjærmengde: ca 500 bilion
Informasjon om gjæring:
19 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. november 2016
Flasket: 14. november 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N