Brygger: Anders Laengen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,063 FG: 1,006 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 53,0l Alkoholstyrke: 7,3% Beregnet IBU: 70,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 15750,00 g Pale Ale (BestMälz) (5,0 EBC) 850,00 g Caramel Dark (BestMälz) (90,0 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 52,00 g Cascade [5,50 %] - Boil 90,0 min 52,00 g Centennial [10,00 %] - Boil 90,0 min 22,00 g Centennial [10,00 %] - Boil 20,0 min 22,00 g Citra [12,00 %] - Boil 20,0 min 120,00 g Cascade [5,50 %] - Boil 10,0 min 75,00 g Centennial [10,00 %] - Boil 10,0 30,00 g Citra [12,00 %] - Boil 10,0 min 90,00 g Cascade [5,50 %] - Dry Hop 7,0 Days 30,00 g Citra [12,00 %] - Dry Hop 7,0 Days [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 60 min 76 grader i 20 min skyll 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 1056 Gjærmengde: ca 500 bilion Informasjon om gjæring: 19 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. november 2016 Flasket: 14. november 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N