Brygger: Bjørn Vistvik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen/Weissbier OG: 1053 FG: 1011 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 38,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 10,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Hvete 8360g Pils 3580g [B]Humle og krydder[/B] Hersbrucker hallertau 100g på 60 minutt [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 56 grader i 20 minutt 69 grader i 60 minutt 75 grader i 15 minutt [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 3068 Slurry Gjærmengde: 500 ml Informasjon om gjæring: 12 dager på 17 grader 4 dager på 22 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. januar 2016 Flasket: 8. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F