Brygger: Bjørn Vistvik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen/Weissbier
OG: 1053
FG: 1011
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 38,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 10,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Hvete 8360g
Pils 3580g

[B]Humle og krydder[/B]
Hersbrucker hallertau 100g på 60 minutt

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
56 grader i 20 minutt
69 grader i 60 minutt
75 grader i 15 minutt

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 3068 Slurry
Gjærmengde: 500 ml
Informasjon om gjæring:
12 dager på 17 grader
4 dager på 22 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. januar 2016
Flasket: 8. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F