Brygger: Håkon Bugge Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,059 FG: 1,003 Mengde vørter: 37,0l Mengde ferdig øl: 34,0l Alkoholstyrke: 8,7% Beregnet IBU: 17,7 Beregnet farge: 6,2 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] What EBC percent kg Pilsner Malt 3 61.9% 6 Hvete Malt 3 20.6% 2 Havre flak 4 10.3% 1 Demerara Sukker 0 3.3% 0.32 Hvitt sukker 0 3.9% 0.38 [B]Humle og krydder[/B] What % alpha gram EBU Minutter Styrian Golding 6.20% 30 13.4 90 Liberty 4.80% 20 2.3 10 Saaz 3.50% 26 2.2 10 What Gram Minutter Orange Peel 8.7 10 Coriander 7.25 10 [B]Andre ingredienser[/B] Vanntilsetning per Gahr tabell, Belgisk Pale Ale Gjærnæring Defoam [B]Meskeinformasjon[/B] 55 grd i 25 min 62 grd i 30 min 72 grd i 10 min 78 grd i 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: M29 Gjærmengde: 2 pk per 17 liter Informasjon om gjæring: 25 grd i tre dager Tilsatte sukkerlake av Demera/hvitt sukker etter stormgjæringen var over (etter tre dager) Deretter 29 grd i 14 dager [B]Kommentarer[/B] 6 gram karboneringssukker per liter OG justert for sukkerlake: 1.065 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. november 2017 Flasket: 7. desember 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F