Brygger: Håkon Bugge
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,059
FG: 1,003
Mengde vørter: 37,0l
Mengde ferdig øl: 34,0l
Alkoholstyrke: 8,7%
Beregnet IBU: 17,7
Beregnet farge: 6,2 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
What	EBC	percent	kg
Pilsner Malt	3	61.9%	6
Hvete Malt	3	20.6%	2
Havre flak	4	10.3%	1
Demerara Sukker	0	3.3%	0.32
Hvitt sukker	0	3.9%	0.38

[B]Humle og krydder[/B]
What       	% alpha	gram	EBU	Minutter
Styrian Golding	6.20%	30	13.4	90
Liberty	4.80%	20	2.3	10
Saaz	3.50%	26	2.2	10

What	Gram	Minutter
Orange Peel	8.7	10
Coriander	7.25	10

[B]Andre ingredienser[/B]
Vanntilsetning per Gahr tabell, Belgisk Pale Ale

Gjærnæring

Defoam

[B]Meskeinformasjon[/B]
55 grd i 25 min
62 grd i 30 min
72 grd i 10 min
78 grd i 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: M29
Gjærmengde: 2 pk per 17 liter
Informasjon om gjæring:
25 grd i tre dager

Tilsatte sukkerlake av Demera/hvitt sukker etter stormgjæringen var over (etter tre dager)

Deretter 29 grd i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]
6 gram karboneringssukker per liter

OG justert for sukkerlake: 1.065

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. november 2017
Flasket: 7. desember 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F