Brygger: Kent Mikael Rosseland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9A Engelsk barley wine OG: 1087 FG: 1020 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 9,0% Beregnet IBU: 50,0 Beregnet farge: 40 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Vienna, Maris Otter, Crystal 40, Biscuit [B]Humle og krydder[/B] EKG, Northern Brewer, Cascade [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 1 time @ 66 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 2 tuber, startet Informasjon om gjæring: 2 uker @ 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. september 2013 Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N