Brygger: Joakim Olavesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5C Engelsk dark mild OG: 1,045 FG: 1,015 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 4,0% Beregnet IBU: 29,0 Beregnet farge: 59 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2kg Pilsner 2 kg Munich 0,75 kg Special W 0,5 kg Vienna 0,1 kg Pale Chocolate [B]Humle og krydder[/B] 35 gram Saaz 90 min 25 gram Spalt Select 90 min 30 gram Mittelfruh 15 min 30 gram Mittelfruh 0 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 25 min på 52 grader 60 min på 66 grader 10 min på 76,7 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: M03 Gjærmengde: ca 240 bill celler Informasjon om gjæring: Pitch på 17 grader 4 dager 18 grader Resta frem til flasking 19 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. oktober 2016 Flasket: 3. november 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N