Brygger: Joakim Olavesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5C Engelsk dark mild
OG: 1,045
FG: 1,015
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 4,0%
Beregnet IBU: 29,0
Beregnet farge: 59 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2kg Pilsner
2 kg Munich
0,75 kg Special W
0,5 kg Vienna
0,1 kg Pale Chocolate

[B]Humle og krydder[/B]
35 gram Saaz 90 min
25 gram Spalt Select 90 min
30 gram Mittelfruh 15 min
30 gram Mittelfruh 0 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
25 min på 52 grader
60 min på 66 grader
10 min på 76,7 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: M03
Gjærmengde: ca 240 bill celler
Informasjon om gjæring:
Pitch på 17 grader
4 dager 18 grader
Resta frem til flasking 19 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. oktober 2016
Flasket: 3. november 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N