Brygger: Petter Fornes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12E Berliner weisse
OG: 1032
FG: 1009
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 4,0l
Alkoholstyrke: 3,1%
Beregnet IBU: 2,0
Beregnet farge: 5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3200 g pilsmalt
1600 g hvetmalt
200 g sauermalt

[B]Humle og krydder[/B]
10 g Mittelfruh 3.9% Decoction hop

[B]Andre ingredienser[/B]
1 ts kalsiumklorid

[B]Meskeinformasjon[/B]
Innmesk 55 grader, 10 min 55 grader, Single decoction, 60 min 63 grader, 10 min 69 grader, 10 min 77 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Surdeig fra Bahrain
Gjærmengde: 0.5 dl
Informasjon om gjæring:
Romtemperatur

[B]Kommentarer[/B]
Batchen ble splittet opp, kun 4 L med denne surdeigen.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. februar 2015
Flasket: 12. mars 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N