Brygger: Petter Fornes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12E Berliner weisse OG: 1032 FG: 1009 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 4,0l Alkoholstyrke: 3,1% Beregnet IBU: 2,0 Beregnet farge: 5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3200 g pilsmalt 1600 g hvetmalt 200 g sauermalt [B]Humle og krydder[/B] 10 g Mittelfruh 3.9% Decoction hop [B]Andre ingredienser[/B] 1 ts kalsiumklorid [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk 55 grader, 10 min 55 grader, Single decoction, 60 min 63 grader, 10 min 69 grader, 10 min 77 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Surdeig fra Bahrain Gjærmengde: 0.5 dl Informasjon om gjæring: Romtemperatur [B]Kommentarer[/B] Batchen ble splittet opp, kun 4 L med denne surdeigen. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. februar 2015 Flasket: 12. mars 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N