Brygger: Torleif Haug Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 1051 FG: 1010 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 35 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4800 gram Th. Fawcett Maris Otter 1000 gram Th. Fawcett Amber Malt 100 gram Th. Fawcett Caramalt 100 gram Th. Fawcett Pale Crystal 50 gram Th. Fawcett Pale Chocolate [B]Humle og krydder[/B] 60 gram East Kent Goldings 4.0%, 60 minutter 15 gram East Kent Goldings 4.0%, 5 minutter [B]Andre ingredienser[/B] 1g gjærnæring 1/2 tablett whirlfloc 6 dråper foam control [B]Meskeinformasjon[/B] 75 min 66 grader Batch-sparge 78 grader vann [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP013 Gjærmengde: 1 pakke i 1.1 liter starter Informasjon om gjæring: Pitchet v 18 grader. 18 dager 20-22 grader, uten temperaturkontroll [B]Kommentarer[/B] Primet med 5.5 gram farin per liter. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. januar 2013 Flasket: 28. januar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N