Brygger: Joar Eitrheim Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1,080 FG: 1015 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 41,5l Alkoholstyrke: 8,6% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 12,2 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner malt Wheat malt Spraymalt Lys Dememera Sukker Candi Sukker Hvitt D-45 Candi Syrup [B]Humle og krydder[/B] Saaz East Kent Goldings Hallertauer Mittelfrueh [B]Andre ingredienser[/B] Servomuces gjærnæring Brewbrite klarning [B]Meskeinformasjon[/B] Stegmesk fra 51 til 76 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Topphøstet WLP500 Gjærmengde: Uvisst pga topphøst Informasjon om gjæring: Gjæringstemperatur: 19 grader i 2 dager, ila 24 timer løft til 23grader og la stå 7 dager til. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. november 2015 Flasket: 19. desember 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F