Brygger: Joar Eitrheim
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10B Lys sterk belgisk ale
OG: 1,080
FG: 1015
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 41,5l
Alkoholstyrke: 8,6%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 12,2 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner malt
Wheat malt
Spraymalt Lys
Dememera Sukker
Candi Sukker Hvitt
D-45 Candi Syrup

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz
East Kent Goldings
Hallertauer Mittelfrueh

[B]Andre ingredienser[/B]
Servomuces gjærnæring
Brewbrite klarning

[B]Meskeinformasjon[/B]
Stegmesk fra 51 til 76 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Topphøstet WLP500
Gjærmengde: Uvisst pga topphøst
Informasjon om gjæring:
Gjæringstemperatur: 19 grader i 2 dager, ila 24 timer løft til 23grader og la stå 7 dager til.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. november 2015
Flasket: 19. desember 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F