Brygger: Henning S. Nilssen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1B Internasjonal lager OG: 1050 FG: 1007 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 29,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsmalt 4300g Vienna 300g Flaket malt 200g Red X 800g [B]Humle og krydder[/B] Bavaria mandarina 18g 45min Bavaria mandarina 15g 15min Bavaria mandarina 18g 5min [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustert med CaSO4 og CaCl2 [B]Meskeinformasjon[/B] Mashin 51 C, 53 C for 20 min, 63 C for 70 min, 77 C Mash out for 10 min.,Boil for 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP802 Czech Budejov Gjærmengde: ihht Mr. Malty Informasjon om gjæring: 9 C 2 dager 11 C 17 dager 18 C 4 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. oktober 2015 Flasket: 11. november 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F