Brygger: Henning S. Nilssen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1B Internasjonal lager
OG: 1050
FG: 1007
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 29,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsmalt 4300g
Vienna 300g
Flaket malt 200g
Red X 800g

[B]Humle og krydder[/B]
Bavaria mandarina 18g 45min
Bavaria mandarina 15g 15min
Bavaria mandarina 18g 5min

[B]Andre ingredienser[/B]
Vannjustert med CaSO4 og CaCl2

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mashin 51 C, 53 C for 20 min, 63 C for 70 min, 77 C Mash out for 10 min.,Boil for 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP802 Czech Budejov
Gjærmengde: ihht Mr. Malty
Informasjon om gjæring:
9 C 2 dager
11 C 17 dager
18 C 4 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. oktober 2015
Flasket: 11. november 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F