Brygger: Karl Jørgen Kristiansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13B Krydret øl (basistype 11A Belgisk dubbel/Bruin)
Ekstra ingredienser: Se kommentarer
OG: 17,800
FG: 8,400
Mengde vørter: 42,0l
Mengde ferdig øl: 36,0l
Alkoholstyrke: 9,7%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 44 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner,Viking. 6300
Pale Ale,Castle 3200
Maris Otter,TF 1600
Flaket havre 800
D90 Kandis 900
D180 Kandis 900

[B]Humle og krydder[/B]
200g Granskudd i mesk
100g Magnum 45 min på 80 C vørter
200g Pors i gjæringskaret

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
1trinn 67C. 1time. Utmesk 70 C 1/2time.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Belgisk ale
Gjærmengde: Starter
Informasjon om gjæring:
Gjæring på 20 C. Kandis etter 2 døgn. Eikelagret/sekundærgjæret fra 2 uker.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. juni 2017
Flasket: 26. august 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N