Brygger: Karl Jørgen Kristiansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydret øl (basistype 11A Belgisk dubbel/Bruin) Ekstra ingredienser: Se kommentarer OG: 17,800 FG: 8,400 Mengde vørter: 42,0l Mengde ferdig øl: 36,0l Alkoholstyrke: 9,7% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 44 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner,Viking. 6300 Pale Ale,Castle 3200 Maris Otter,TF 1600 Flaket havre 800 D90 Kandis 900 D180 Kandis 900 [B]Humle og krydder[/B] 200g Granskudd i mesk 100g Magnum 45 min på 80 C vørter 200g Pors i gjæringskaret [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 1trinn 67C. 1time. Utmesk 70 C 1/2time. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Belgisk ale Gjærmengde: Starter Informasjon om gjæring: Gjæring på 20 C. Kandis etter 2 døgn. Eikelagret/sekundærgjæret fra 2 uker. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. juni 2017 Flasket: 26. august 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N