Brygger: Bjørn Kenneth Andreassen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1,075 FG: 1,010 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 10,25% Beregnet IBU: 16,3 Beregnet farge: 50 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] German Pilsner 5.921 Kg German Munich Dark 1.458 Kg Candy sirup 1,3 Kg Table Sugar 360 Gr Corn Sugar 23 Gr German melandolin 190 Gr German carafa 30 Gr [B]Humle og krydder[/B] Chalenger 26,3 Gr 60 Min Willamette 9,3 Gr 20 Min [B]Andre ingredienser[/B] Portaflock [B]Meskeinformasjon[/B] Mesking 57C i 15 min Mesking 63C i 35 min Mesking 66C i 25 min Mesking 75C i 5 min Utvask 77C i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Abbaye Danstar Gjærmengde: 1 Liter Starter Informasjon om gjæring: Primær Gjæring i 20C i 4 dager Sekundærgjæring 20C 44 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. februar 2016 Flasket: 8. april 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N