Brygger: Peter Marius Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5B Amerikansk brown ale OG: 1,061 FG: 1,020 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 36,5 Beregnet farge: 47,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2 kg munich 2 kg pale 2 kg pilsner 1 kg rug 200 gr sjokolademalt 200 gr roasted barley [B]Humle og krydder[/B] 30 gr fuggles 60 min 20 gr magnum 30 min 30 gr magnm 2 min [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustert som en bokkøl 50 gr tørket appelsinskall søt 15 min 500 gram laktose 15 min 1 kanelstang 15 min Whirlflock 1 tab 15 min Gjærnæring 1 tab 15 min [B]Meskeinformasjon[/B] 1-stegs mesk på 68 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Ebbegarden Kveik Gjærmengde: 10 ml slurry Informasjon om gjæring: 36-38 grader, høstet etter 24 timer og 48 timer [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. september 2017 Flasket: 19. september 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N