Brygger: Peter Marius Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5B Amerikansk brown ale
OG: 1,061
FG: 1,020
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 36,5
Beregnet farge: 47,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2 kg munich
2 kg pale
2 kg pilsner
1 kg rug
200 gr sjokolademalt
200 gr roasted barley

[B]Humle og krydder[/B]
30 gr fuggles 60 min
20 gr magnum 30 min
30 gr magnm 2 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Vannjustert som en bokkøl

50 gr tørket appelsinskall søt 15 min
500 gram laktose 15 min
1 kanelstang 15 min
Whirlflock 1 tab 15 min
Gjærnæring 1 tab 15 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
1-stegs mesk på 68 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Ebbegarden Kveik
Gjærmengde: 10 ml slurry
Informasjon om gjæring:
36-38 grader, høstet etter 24 timer og 48 timer

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. september 2017
Flasket: 19. september 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N