Brygger: Henning S. Nilssen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1B Internasjonal lager OG: 1050 FG: 1006 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pils malt: 4000g Pale malt: 900g Flaket mais: 200g Munich malt: 100g Cara pils: 100g Aroma malt: 150g [B]Humle og krydder[/B] Brewers Gold: 20g ved 45 min Brewers Gold 20g ved 15 min Brewers Gold: 36g ved 5min [B]Andre ingredienser[/B] Calcium Sulphate Calcium Chloride [B]Meskeinformasjon[/B] Mash in 51C Proteinrest 53C - 20min Maltose rest 64 C -70 min Mash out 77C - 10 min Boil 90min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 German Bock L Gjærmengde: 2 liter starter Informasjon om gjæring: 8C - 2 dager 10C - 15 dager 16C - 4 dager 4C - 5 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. november 2017 Flasket: 19. desember 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F