Brygger: Henning S. Nilssen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1B Internasjonal lager
OG: 1050
FG: 1006
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,8%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pils malt: 4000g
Pale malt: 900g
Flaket mais: 200g
Munich malt: 100g
Cara pils: 100g
Aroma malt: 150g

[B]Humle og krydder[/B]
Brewers Gold: 20g ved 45 min
Brewers Gold 20g ved 15 min
Brewers Gold: 36g ved 5min

[B]Andre ingredienser[/B]
Calcium Sulphate
Calcium Chloride

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mash in 51C
Proteinrest 53C - 20min
Maltose rest 64 C -70 min
Mash out 77C - 10 min
Boil 90min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833 German Bock L
Gjærmengde: 2 liter starter
Informasjon om gjæring:
8C - 2 dager
10C - 15 dager
16C - 4 dager
4C - 5 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. november 2017
Flasket: 19. desember 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F