Brygger: Eirik Nygård Molund Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1070 FG: 1010 Mengde vørter: 47,0l Mengde ferdig øl: 44,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt 10 kilo Aromatic 50 EBC 0,5 kilo Hvetemalt 5 EBC 0,5 kilo Candi sukker 1 kilo [B]Humle og krydder[/B] Mittlefruh 100g 2,7 % 90 minutter Mittlefruh 100g 2,7 % 60 minutter [B]Andre ingredienser[/B] Mesk/skyllev; 1G Gypsum og 2G CACL/10L Mesk; Desacid 1G pr 10 liter 2g whirlfloc, gjærnær, brewers clarex [B]Meskeinformasjon[/B] 63-60C i ca 75 mins, 72C 35 mins, 77-80C 10mins [B]Gjæring[/B] Gjærtype: be-256 safbrew abbay Gjærmengde: 3 Informasjon om gjæring: rehydrert og startet med vørter med lav OG 24/4 16 25/4 16 26/4 17 27/4 18 28/4 19 29/4 20 30/4 20 1/5 17 2/5 17 3/5 17 4/5 17 5/5 17 6/5 17 [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. april 2016 Flasket: 7. mai 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N