Brygger: Eirik Nygård Molund
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10B Lys sterk belgisk ale
OG: 1070
FG: 1010
Mengde vørter: 47,0l
Mengde ferdig øl: 44,0l
Alkoholstyrke: 8,0%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt	10 kilo
Aromatic 50 EBC	0,5 kilo
Hvetemalt 5 EBC	0,5 kilo
Candi sukker 1 kilo

[B]Humle og krydder[/B]
Mittlefruh	100g	2,7 %	90 minutter
Mittlefruh	100g	2,7 %	60 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]
Mesk/skyllev; 1G Gypsum og 2G CACL/10L	
Mesk; Desacid 1G pr 10 liter	
2g whirlfloc, gjærnær, brewers clarex

[B]Meskeinformasjon[/B]
63-60C i ca 75 mins, 72C 35 mins, 77-80C 10mins

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: be-256 safbrew abbay
Gjærmengde: 3
Informasjon om gjæring:
rehydrert og startet med vørter med lav OG
24/4	16
25/4	16
26/4	17
27/4	18
28/4	19
29/4	20
30/4	20
1/5	17
2/5	17
3/5	17
4/5	17
5/5	17
6/5	17

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 24. april 2016
Flasket: 7. mai 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N