Brygger: Jostein Sæthre Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1066 FG: 1019 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 69,0 Beregnet farge: 23 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt 7 EBC 6000g Munich Malt 15 EBC 1127g Cara Munich 90 EBC 624 g Wheat Malt 3EBC 274g [B]Humle og krydder[/B] Centennial 10% alpha 35 g 90 minutes Cascade 8% alpha 30 g 90 minutes Cascade 8% alpha 20 g 30 minutes Cascade 8% alpha 16 g 15 minutes Centennial 10% alpha 31 g 1 minutes [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 90 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 1099 Whitbread ale Gjærmengde: 1 pk i 2 liter vørter i glass med magnetrører Informasjon om gjæring: 14 dager 19 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 31. januar 2013 Flasket: 14. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N