Brygger: Jostein Sæthre
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1066
FG: 1019
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 69,0
Beregnet farge: 23 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt 7 EBC       6000g
Munich Malt 15 EBC 1127g
Cara Munich 90 EBC 624	g
Wheat Malt 3EBC      274g

[B]Humle og krydder[/B]
Centennial	 10%	alpha	 	35	g	 	90	minutes
Cascade	 8%	alpha	 	30	g	 	90	minutes
Cascade	 8%	alpha	 	20	g	 	30	minutes
Cascade	 8%	alpha	 	16	g	 	15	minutes
Centennial	 10%	alpha	 	31	g	 	1	minutes

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 90 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 1099 Whitbread ale
Gjærmengde: 1 pk i 2 liter vørter i glass med magnetrører
Informasjon om gjæring:
14 dager 19 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 31. januar 2013
Flasket: 14. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N