Brygger: Jacob Sletvold
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1,080
FG: 1,013
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 8,4%
Beregnet IBU: 87,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
8 kg pilsnermalt
3 kg maltet hvete

[B]Humle og krydder[/B]
30g	Azacca	AA13,7	60Min.
20g	Galaxxy	AA14,9	60Min.
30g	Galaxy	AA14,9	30Min
30g	Azacca	AA13,7	15Min.
30g	Azacca	AA13,7	10Min.
30g	Azacca	AA13,7	5Min.
30g	Azacca	AA13,7	0
100gAzacca	AA13,7	Tørr

[B]Andre ingredienser[/B]
30g Korianderfrø: Kokes i 10 min.	
30g Appelsinskall-søt: kokes i 10 min. Irish Moss 5g. Kokes i 10 min. 
4 Modne Mango: deles i små biter, kokes i 10 min. 
20g Korianderfrø: ristes i stekepanna og haes i sammen med tørrhumla
20g Appelsinskall: haes i sammen med tørrhumle

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader C i 90 Min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 400-Belgisk Wit
Gjærmengde: 1 pk (Starter i 2 d)
Informasjon om gjæring:
28 dager i 18 grader C,+ 2 dager i 14 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. januar 2017
Flasket: 30. januar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N