Brygger: Jacob Sletvold Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1,080 FG: 1,013 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 8,4% Beregnet IBU: 87,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8 kg pilsnermalt 3 kg maltet hvete [B]Humle og krydder[/B] 30g Azacca AA13,7 60Min. 20g Galaxxy AA14,9 60Min. 30g Galaxy AA14,9 30Min 30g Azacca AA13,7 15Min. 30g Azacca AA13,7 10Min. 30g Azacca AA13,7 5Min. 30g Azacca AA13,7 0 100gAzacca AA13,7 Tørr [B]Andre ingredienser[/B] 30g Korianderfrø: Kokes i 10 min. 30g Appelsinskall-søt: kokes i 10 min. Irish Moss 5g. Kokes i 10 min. 4 Modne Mango: deles i små biter, kokes i 10 min. 20g Korianderfrø: ristes i stekepanna og haes i sammen med tørrhumla 20g Appelsinskall: haes i sammen med tørrhumle [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader C i 90 Min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 400-Belgisk Wit Gjærmengde: 1 pk (Starter i 2 d) Informasjon om gjæring: 28 dager i 18 grader C,+ 2 dager i 14 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. januar 2017 Flasket: 30. januar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N