Brygger: Øystein Karlsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13B Krydret øl (basistype 4E Amerikansk pale ale)
Ekstra ingredienser: Chipotle og appelsinskall
OG: 1,058
FG: 1,006
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 47,0
Beregnet farge: 23 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4.5 kg Pale malt 6 EBC
0.5 kg Crystal malt 150 EBC
0.25 kg Biscuit malt 60 EBC
0.25 kg Munich malt 18 EBC
0.25 kg Hvetemalt 4 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
28g Chinok 12.6% 60 min
19g Cascade 7% 10 min
10g Cascade 7% 1 min
10g appelsinskall (tørket) 10 min
15g Chipotle 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
21 liter vann på 65 grader i 75 min.
Skylle med 10 liter vann som holder 80 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale us-05
Gjærmengde: 1 pk
Informasjon om gjæring:
14 dager på 21 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. januar 2018
Flasket: 24. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N