Brygger: Øystein Karlsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydret øl (basistype 4E Amerikansk pale ale) Ekstra ingredienser: Chipotle og appelsinskall OG: 1,058 FG: 1,006 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 47,0 Beregnet farge: 23 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4.5 kg Pale malt 6 EBC 0.5 kg Crystal malt 150 EBC 0.25 kg Biscuit malt 60 EBC 0.25 kg Munich malt 18 EBC 0.25 kg Hvetemalt 4 EBC [B]Humle og krydder[/B] 28g Chinok 12.6% 60 min 19g Cascade 7% 10 min 10g Cascade 7% 1 min 10g appelsinskall (tørket) 10 min 15g Chipotle 10 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 21 liter vann på 65 grader i 75 min. Skylle med 10 liter vann som holder 80 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale us-05 Gjærmengde: 1 pk Informasjon om gjæring: 14 dager på 21 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. januar 2018 Flasket: 24. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N