Brygger: Bjarke Vang
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9A Engelsk barley wine
OG: 1187
FG: 1065
Mengde vørter: 15,0l
Mengde ferdig øl: 15,0l
Alkoholstyrke: 16,0%
Beregnet IBU: 89,0
Beregnet farge: 80 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale Malt	 	15500 g

Chocolate Malt	 	360	g

Peated Malt	 300	g

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum	 14%	alpha	 	50	g	 	90	minutes

Liberty	 4.3%	alpha	 	30	g	 	10	minutes

[B]Andre ingredienser[/B]
kalk: 2 g

klorid(flytende): 6,75 g

epsomsalt: 2 g

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 099
Gjærmengde: 622 milliarder
Informasjon om gjæring:
40 dager på 20 grader
1 år på 10 grader

[B]Kommentarer[/B]
En stor del kokt inn til sirup, tilsatt under gjæringsforløpet.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. januar 2013
Flasket: 17. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: F