Brygger: Bjarke Vang Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9A Engelsk barley wine OG: 1187 FG: 1065 Mengde vørter: 15,0l Mengde ferdig øl: 15,0l Alkoholstyrke: 16,0% Beregnet IBU: 89,0 Beregnet farge: 80 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt 15500 g Chocolate Malt 360 g Peated Malt 300 g [B]Humle og krydder[/B] Magnum 14% alpha 50 g 90 minutes Liberty 4.3% alpha 30 g 10 minutes [B]Andre ingredienser[/B] kalk: 2 g klorid(flytende): 6,75 g epsomsalt: 2 g [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 099 Gjærmengde: 622 milliarder Informasjon om gjæring: 40 dager på 20 grader 1 år på 10 grader [B]Kommentarer[/B] En stor del kokt inn til sirup, tilsatt under gjæringsforløpet. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. januar 2013 Flasket: 17. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F