Brygger: Per Egil Kummervold
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1045
FG: 1010
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 43,0l
Alkoholstyrke: 4,8%
Beregnet IBU: 15,0
Beregnet farge: 6,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner (2 Row) Ger 
Wheat, Torrified
Oats, Flaked
Munich Malt (9.0 SRM)

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfrueh

[B]Andre ingredienser[/B]
Koriander frø
Skall fra organiska appelsiner

[B]Meskeinformasjon[/B]
30 min 50 grader
45 min 67 grader
10 min 76 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Yeast  Belgian  Wit
Gjærmengde: 2pkg - starter
Informasjon om gjæring:
20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. oktober 2016
Flasket: 5. november 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N