Brygger: Per Egil Kummervold Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1045 FG: 1010 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 43,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 6,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner (2 Row) Ger Wheat, Torrified Oats, Flaked Munich Malt (9.0 SRM) [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfrueh [B]Andre ingredienser[/B] Koriander frø Skall fra organiska appelsiner [B]Meskeinformasjon[/B] 30 min 50 grader 45 min 67 grader 10 min 76 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Yeast Belgian Wit Gjærmengde: 2pkg - starter Informasjon om gjæring: 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. oktober 2016 Flasket: 5. november 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N