Brygger: Tore Wickstrøm
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1060
FG: 1012
Mengde vørter: 12,5l
Mengde ferdig øl: 11,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 57,0
Beregnet farge: 19,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2.800 kg Pale Ale Malt (84.85%) 0.500 kg Crystal 30 (15.15%)

[B]Humle og krydder[/B]
6.0 g Magnum 12.5%  60 Minutes (Boil)) 25.0 g Amarillo 8.6%  15 Minutes (Boil)
25.0 g Simcoe 12.7% 15 Minutes (Boil) 
13.0 g Amarillo 8.6%  0 Minutes (Boil) 
31.3 g Amarillo 8.6%  0 Minutes (Boil)
20.0 g Citra 13.9%      0 Minutes (Boil)
20.0 g Mosaic 11.5%   0 Minutes (Boil)
13.0 g Simcoe 12.7%  0 Minutes (Boil)
31.3 g Amarillo 8.6%  7 Days (Dry Hop)
31.3 g Citra 13.9%      7 Days (Dry Hop)  31.3 g Simcoe 12.7%  7 Days (Dry Hop)

[B]Andre ingredienser[/B]
100g   sweet Orange Peel 5 Minutes (Boil)
skallet av 3 grapfrukter  5 Minutes (Boil)

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesketemp 65 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US 05
Gjærmengde: 1 pk
Informasjon om gjæring:
gjæret på 19 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. april 2017
Flasket: 21. april 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N