Brygger: Tore Wickstrøm Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1060 FG: 1012 Mengde vørter: 12,5l Mengde ferdig øl: 11,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 57,0 Beregnet farge: 19,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2.800 kg Pale Ale Malt (84.85%) 0.500 kg Crystal 30 (15.15%) [B]Humle og krydder[/B] 6.0 g Magnum 12.5% 60 Minutes (Boil)) 25.0 g Amarillo 8.6% 15 Minutes (Boil) 25.0 g Simcoe 12.7% 15 Minutes (Boil) 13.0 g Amarillo 8.6% 0 Minutes (Boil) 31.3 g Amarillo 8.6% 0 Minutes (Boil) 20.0 g Citra 13.9% 0 Minutes (Boil) 20.0 g Mosaic 11.5% 0 Minutes (Boil) 13.0 g Simcoe 12.7% 0 Minutes (Boil) 31.3 g Amarillo 8.6% 7 Days (Dry Hop) 31.3 g Citra 13.9% 7 Days (Dry Hop) 31.3 g Simcoe 12.7% 7 Days (Dry Hop) [B]Andre ingredienser[/B] 100g sweet Orange Peel 5 Minutes (Boil) skallet av 3 grapfrukter 5 Minutes (Boil) [B]Meskeinformasjon[/B] Mesketemp 65 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US 05 Gjærmengde: 1 pk Informasjon om gjæring: gjæret på 19 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. april 2017 Flasket: 21. april 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N