Brygger: Marius Høye Steen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1068 FG: 1011 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 7,5% Beregnet IBU: 90,0 Beregnet farge: 22 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5800 gram Maris Otter 1000 gram Rye Malt 500 gram Munich malt 350 gram Caramalt 50 gram Dark Crystal malt [B]Humle og krydder[/B] 25 gram Colombus 12,9% 60 min 15 gram Simcoe 12% 30 min 15 gram Citra 12,7% 30 min 15 gram Amarillo 11,9% 30 min 15 gram Simcoe 12% 15 min 15 gram Citra 12,7% 15 min 15 gram Amarillo 11,9% 15 min 12,5 gram Cascade 6,3% 15 min 15 gram Simcoe 12% 2 min 15 gram Citra 12,7% 2 min 15 gram Amarillo 11,9% 2 min 15 gram Summit 14% 2 min 15 gram Simcoe 12% -2 min 15 gram Citra 12,7% -2 min 15 gram Amarillo 11,9% -2 min 15 gram Summit 14% -2 min 43 gram Nelson Sauvin 12% Tørrhumle 8 dager 43 gram Amarillo 11,9% Tørrhumle 4 dager [B]Andre ingredienser[/B] Tilsatte 5 gram Kalsiumsulfat i HLT 1 ts gjærnæring 15 min 1 ts irish moss 15 min 1 kpsl servomyces 15 min [B]Meskeinformasjon[/B] 15 min @61 grC 60 min @67 grC [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP090 Gjærmengde: 310 bill celler Informasjon om gjæring: Gjæret i 14 dager ved 20 grader [B]Kommentarer[/B] Naturlig karbonert til volco2: 2.3 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. februar 2013 Flasket: 7. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N