Brygger: labb Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydret øl (basistype 13F Klassisk norsk juleøl) Ekstra ingredienser: Appelsinskall søt, stjerneanis og nellikspiker OG: 1060 FG: 1013 Mengde vørter: 63,0l Mengde ferdig øl: 51,0l Alkoholstyrke: 6,5% Beregnet IBU: 34,3 Beregnet farge: 61,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6,30 kg Pilsner (2 Row) UK (2,0 EBC) 4,00 kg Munich Malt (17,7 EBC) 1,00 kg Caramel/Crystal Malt -120L (200,0 EBC) 1,00 kg Oats, Flaked (2,0 EBC) 0,50 kg Carafa I (900,0 EBC) 0,50 kg Candi Sugar, Dark (541,8 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 80,00 g Motueka [7,20 %] - Boil 60,0 min 60,00 g Orange Peel, Sweet (Boil 15,0 mins) 5,00 g Anise, Star (Boil 15,0 mins) 5,00 g Nellikspiker (Boil 15,0 mins) 30,00 g East Kent Goldings (EKG) [6,50 %] - Boil 10,0 min 20,00 g Motueka [7,20 %] - Boil 5,0 min [B]Andre ingredienser[/B] PH 5.2 Stabilizer Irish Moss [B]Meskeinformasjon[/B] 45 min 70 grader 15 min 75 grader Skylling med 16 liter vann 80 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Ferm. Safbrew T-58 Gjærmengde: 3 pk Informasjon om gjæring: 3 pk Fermentis Safbrew T-58 - 11,5 gr rehydrert. Gjæret i 14 dager på 18-19 grader muligens oppe i 20 under stormgjæring [B]Kommentarer[/B] Om dette kan leveres i Trondheim eller omegn kan jeg levere det personlig. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. mai 2016 Flasket: 4. juni 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N