Brygger: Kenneth Nygård Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,063 FG: 1,012 Mengde vørter: 15,0l Mengde ferdig øl: 12,0l Alkoholstyrke: 7,3% Beregnet IBU: 111,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,60 kg Maris Otter Pale Malt (TF) 0,20 kg Caramalt (30 EBC / TF) 0,20 kg Carapils (5 EBC / Bestmalz) 0,20 kg Bordsukker [B]Humle og krydder[/B] 35 g Simcoe (12,2 % AA) - 60 min 33 g Simcoe (12,2 % AA) - 10 min 42 g Simcoe (12,2 % AA) - 0 min 35 g Simcoe (12,2 % AA) - Dry hop (7 dager) 33 g Cascade (4,7 % AA) - 10 min 42 g Cascade (4,7 % AA) - 0 min 25 g Cascade (4,7 % AA) - Dry hop (7 dager) 33 g Equinox (13,3 % AA) - 10 min 42 g Equinox (13,3 % AA) - 0 min 25 g Equinox (13,3 % AA) - Dry hop (7 dager) 17 g Amarillo (8,9 % AA) - Dry hop (7 dager) [B]Andre ingredienser[/B] 5,8 gram Gypsum (CaSO3) [B]Meskeinformasjon[/B] 66 C (22 liter) i 65 minutter 72 C utmesk (10 min) Skyller med ca 0,5 liter (til pre boil er på 19 liter) [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: Gjæres på 16 grader i 2 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. januar 2016 Flasket: 2. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N