Brygger: Eirik Nygård Molund
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1070
FG: 1017
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 42,0
Beregnet farge: 30 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Kilo
best pale	5
Munich mørk 25EBC	0,5
Caramalt 30EBC	0,5
Caramel malt 120 EBC	0,5

[B]Humle og krydder[/B]
humle - gram - AA - minutter
Chinok FWH	13	11,3 %	70
Centennial	50	10,0 %	15
Centennial	50	10,0 %	2
Centennial	50	10,0 %	0

[B]Andre ingredienser[/B]
Mesk/skyllev; 0G Gypsum og 3G CACL/10L	
Mesk; Desacid 1G pr 10 liter

[B]Meskeinformasjon[/B]
63C 20 mins, 
70C 20 mins, 
77C 5mins

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Mangrove Jack 
Gjærmengde: 2 pk tørr
Informasjon om gjæring:
17 til 20, rise en C pr dag, 20C ut.
oksygenering 1 L i et minutt

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. november 2015
Flasket: 30. november 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N