Brygger: Eirik Nygård Molund Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1070 FG: 1017 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 42,0 Beregnet farge: 30 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Kilo best pale 5 Munich mørk 25EBC 0,5 Caramalt 30EBC 0,5 Caramel malt 120 EBC 0,5 [B]Humle og krydder[/B] humle - gram - AA - minutter Chinok FWH 13 11,3 % 70 Centennial 50 10,0 % 15 Centennial 50 10,0 % 2 Centennial 50 10,0 % 0 [B]Andre ingredienser[/B] Mesk/skyllev; 0G Gypsum og 3G CACL/10L Mesk; Desacid 1G pr 10 liter [B]Meskeinformasjon[/B] 63C 20 mins, 70C 20 mins, 77C 5mins [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Mangrove Jack Gjærmengde: 2 pk tørr Informasjon om gjæring: 17 til 20, rise en C pr dag, 20C ut. oksygenering 1 L i et minutt [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. november 2015 Flasket: 30. november 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N