Brygger: Bjørn Kenneth Andreassen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4G Kölsch OG: 1,051 FG: 1,012 Mengde vørter: 23,5l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 22,4 Beregnet farge: 5,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Flaket mais 4 KG Tysk Pilsnermalt 1.5 Kg Candi sirup 30Gr [B]Humle og krydder[/B] Pilgrim 10 Gr 60 Min Pilgrim 25 Gr 10 Min [B]Andre ingredienser[/B] Whirlfloc [B]Meskeinformasjon[/B] Mesking 60 C i 30 Min Mesking 65 C i 60 Min Utvask 75 C i 5 Min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 001 Gjærmengde: 1 Liter Starter Informasjon om gjæring: Primærgjæring i 7 Dager Sekundærgjæring i 14 Dager [B]Kommentarer[/B] Serveres iskald. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. september 2016 Flasket: 16. oktober 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N