Brygger: Bjørn Kenneth Andreassen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4G Kölsch
OG: 1,051
FG: 1,012
Mengde vørter: 23,5l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 22,4
Beregnet farge: 5,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Flaket mais         4 KG
Tysk Pilsnermalt 1.5 Kg
Candi sirup  30Gr

[B]Humle og krydder[/B]
Pilgrim 10 Gr   60 Min
Pilgrim  25 Gr  10 Min

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirlfloc

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesking 60 C i 30 Min
Mesking 65 C i 60 Min
Utvask 75 C i 5 Min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp 001 
Gjærmengde: 1 Liter Starter
Informasjon om gjæring:
Primærgjæring i 7 Dager
Sekundærgjæring  i 14 Dager

[B]Kommentarer[/B]
Serveres iskald.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. september 2016
Flasket: 16. oktober 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N