Brygger: T. Sindre Ingebrigtsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4B Engelsk best bitter OG: 1,042 FG: 1,010 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 4,2% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 20 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4kg Pale Malt 150g Crystal 90L 150g Crystal 45L [B]Humle og krydder[/B] 60min 30g Fuggles 20min 24g Fuggles 0min 30g East Kent Goldings [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60min 67 grader 45min 77 grader vasking [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP002 Gjærmengde: En pakke Informasjon om gjæring: 7 dager på 19 grader 7 dager på ca 22 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. oktober 2015 Flasket: 1. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F