Brygger: T. Sindre Ingebrigtsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4B Engelsk best bitter
OG: 1,042
FG: 1,010
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 4,2%
Beregnet IBU: 32,0
Beregnet farge: 20 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4kg Pale Malt
150g Crystal 90L
150g Crystal 45L

[B]Humle og krydder[/B]
60min 30g Fuggles
20min 24g Fuggles
0min 30g East Kent Goldings

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60min 67 grader
45min 77 grader vasking

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP002
Gjærmengde: En pakke
Informasjon om gjæring:
7 dager på 19 grader
7 dager på ca 22 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 24. oktober 2015
Flasket: 1. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F