Brygger: Kåre Kristiansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1E Münchener helles
OG: 1,044
FG: 1,009
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 28,0l
Alkoholstyrke: 4,6%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt 3 EBC   5117 g 
Munich Malt 15 EBC  924 g 
Melanoidin Malt   40 EBC   119 g

[B]Humle og krydder[/B]
Hersbrucker 4.5% alpha   50 g   90 minutes (FWH)
Hersbrucker 4.5% alpha   20 g   15 minutes

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
1 time på 66 grader. no sparge

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saflager W-34/70
Gjærmengde: 3 pakker
Informasjon om gjæring:
3 uker på 10 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. februar 2014
Flasket: 16. mars 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: F