Brygger: Kåre Kristiansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1E Münchener helles OG: 1,044 FG: 1,009 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 28,0l Alkoholstyrke: 4,6% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt 3 EBC 5117 g Munich Malt 15 EBC 924 g Melanoidin Malt 40 EBC 119 g [B]Humle og krydder[/B] Hersbrucker 4.5% alpha 50 g 90 minutes (FWH) Hersbrucker 4.5% alpha 20 g 15 minutes [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 1 time på 66 grader. no sparge [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager W-34/70 Gjærmengde: 3 pakker Informasjon om gjæring: 3 uker på 10 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. februar 2014 Flasket: 16. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F