Brygger: Atle Betten Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1090 FG: 1025 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 9,0% Beregnet IBU: 65,0 Beregnet farge: 80 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Crystal 120 RB Black Chocolade [B]Humle og krydder[/B] NB EKG Fuggles [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 90 minutter 65 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 007 Gjærmengde: Forkultur Informasjon om gjæring: Utgjæring 9 dager Økt temp fra 18 til 20 grader fra dag 9-13 [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. mai 2014 Flasket: 15. mai 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N