Brygger: Atle Betten
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1090
FG: 1025
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 9,0%
Beregnet IBU: 65,0
Beregnet farge: 80 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale
Crystal 120
RB
Black
Chocolade

[B]Humle og krydder[/B]
NB
EKG
Fuggles

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
90 minutter 65 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 007
Gjærmengde: Forkultur
Informasjon om gjæring:
Utgjæring 9 dager
Økt temp fra 18 til 20 grader fra dag 9-13

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. mai 2014
Flasket: 15. mai 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N