Brygger: Runar Nøstdal Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,060 FG: 1,010 Mengde vørter: 29,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 6,7% Beregnet IBU: 52,0 Beregnet farge: 43 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Red malt Caramunich 3 Crystal malt Carafa Special 2 Chocolate malt [B]Humle og krydder[/B] Columbus Citra Tørrhumling ; Columbus og Citra. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65*C i 60 minutter. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs WLP001 Gjærmengde: 1pk. Informasjon om gjæring: 14 dager på ca. 20* C. [B]Kommentarer[/B] Vant publikumsprisen med denne oppskrifta under ølfestivalen i Stryn 2017, men då med ein tidligere batch. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. november 2017 Flasket: 25. november 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N