Brygger: Runar Nøstdal
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,060
FG: 1,010
Mengde vørter: 29,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 6,7%
Beregnet IBU: 52,0
Beregnet farge: 43 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Red malt
Caramunich 3
Crystal malt
Carafa Special 2
Chocolate malt

[B]Humle og krydder[/B]
Columbus
Citra
Tørrhumling ; Columbus og Citra.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65*C i 60 minutter.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White Labs WLP001
Gjærmengde: 1pk.
Informasjon om gjæring:
14 dager på ca. 20* C.

[B]Kommentarer[/B]
Vant publikumsprisen med denne oppskrifta under ølfestivalen i Stryn 2017, men då med ein tidligere batch.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. november 2017
Flasket: 25. november 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N