Brygger: Helge Norberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 1064 FG: 1022 Mengde vørter: 42,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 49 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Chocolate malt Caramel malt Brown malt [B]Humle og krydder[/B] Challenger [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Single infusion, fly sparge. Mesketemp 67 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Nottingham Danstar Gjærmengde: 3 pk Informasjon om gjæring: 20 grader [B]Kommentarer[/B] Brygget som vår juleøl. Vi lager nye varianter av samme oppskrift år for år. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. september 2017 Flasket: 8. oktober 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N