Brygger: Helge Norberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5A Engelsk brown ale
OG: 1064
FG: 1022
Mengde vørter: 42,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 5,8%
Beregnet IBU: 32,0
Beregnet farge: 49 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Chocolate malt
Caramel malt
Brown malt

[B]Humle og krydder[/B]
Challenger

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Single infusion, fly sparge.
Mesketemp 67 grader.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Nottingham Danstar
Gjærmengde: 3 pk
Informasjon om gjæring:
20 grader

[B]Kommentarer[/B]
Brygget som vår juleøl. Vi lager nye varianter av samme oppskrift år for år.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. september 2017
Flasket: 8. oktober 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N