Brygger: Fredrik A. Martinsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1C Tsjekkisk pilsner
OG: 58
FG: 13
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 5,9%
Beregnet IBU: 44,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt 3 EBC 6000	g
Cara-hell 25 EBC 300 g
Vienna 7 EBC 200 g

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer 2.8% 40 g 60 minutes
Tettnanger 3.8% 50 g 60	minutes
Hallertauer 2.8% 50 g 10 minutes
Tettnanger 3.8% 50 g 10	minutes

[B]Andre ingredienser[/B]
5g CaCl

2.5g CaCO3 

6 g klar urt 10 min end of boil

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 C 90 min
78 C 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP802
Gjærmengde: 12 l starter.To rør
Informasjon om gjæring:
10 dager - 13 C
7 dager - 22 C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N