Brygger: Fredrik A. Martinsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1C Tsjekkisk pilsner OG: 58 FG: 13 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 5,9% Beregnet IBU: 44,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt 3 EBC 6000 g Cara-hell 25 EBC 300 g Vienna 7 EBC 200 g [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer 2.8% 40 g 60 minutes Tettnanger 3.8% 50 g 60 minutes Hallertauer 2.8% 50 g 10 minutes Tettnanger 3.8% 50 g 10 minutes [B]Andre ingredienser[/B] 5g CaCl 2.5g CaCO3 6 g klar urt 10 min end of boil [B]Meskeinformasjon[/B] 66 C 90 min 78 C 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP802 Gjærmengde: 12 l starter.To rør Informasjon om gjæring: 10 dager - 13 C 7 dager - 22 C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N