Brygger: Willy Kårevik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13B Krydret øl (basistype 9C Foreign extra stout)
Ekstra ingredienser: Habanero
OG: 1070
FG: 1016
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 7,1%
Beregnet IBU: 37,6
Beregnet farge: 86,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt (2row) uk
Chocolate Malt
Caramel/Crystal Malt - 10L
Black Barley (Stout)
Oats, Flaked
Billington`s Molasses
DME Light

[B]Humle og krydder[/B]
Horizon
Legacy
Amarillo
Habanero

[B]Andre ingredienser[/B]
Protafloc
WLN 1000
Defoamer

[B]Meskeinformasjon[/B]
66c 60 min
78c 15-20 min (skylling)

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1469
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
18-22c 13 dager
17c 3 dager

Stc 1000+ Gjæringsskap

[B]Kommentarer[/B]
Utstyr som ble bruk, er speidel 20L.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. desember 2015
Flasket: 7. januar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N