Brygger: Tron Bårdgård
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3A Helles bock/Maibock
OG: 1,067
FG: 1,018
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 21,0
Beregnet farge: 37 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich malt 3.0 kg
Pale malt 3.0 kg
Crystal 200 malt 0.3 kg
Crystal 120 malt 0,2 kg

[B]Humle og krydder[/B]
10g Chinook @ 60 min
10g Crystal @ 30 min
10g Chinook @ 30 min
10g Crystal @ 20 min
10g Crystal @ 1 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
15 min @ 45°C
15 min @ 60°C
30 min @ 68°C
10 min @ 76°C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White Labs WLP833 
Gjærmengde: En flaske
Informasjon om gjæring:
45 dager ved 11 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. oktober 2014
Flasket: 20. november 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N