Brygger: Tron Bårdgård Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3A Helles bock/Maibock OG: 1,067 FG: 1,018 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 21,0 Beregnet farge: 37 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich malt 3.0 kg Pale malt 3.0 kg Crystal 200 malt 0.3 kg Crystal 120 malt 0,2 kg [B]Humle og krydder[/B] 10g Chinook @ 60 min 10g Crystal @ 30 min 10g Chinook @ 30 min 10g Crystal @ 20 min 10g Crystal @ 1 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 15 min @ 45°C 15 min @ 60°C 30 min @ 68°C 10 min @ 76°C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs WLP833 Gjærmengde: En flaske Informasjon om gjæring: 45 dager ved 11 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. oktober 2014 Flasket: 20. november 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N