Brygger: Erik Pedersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1086 FG: 1021 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 8,5% Beregnet IBU: 78,0 Beregnet farge: 101 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt 5 EBC 4200 g Roasted Barley 1000 EBC 600 g Special B 230 EBC 230 EBC 300 g Cara Munich 100 EBC 100 EBC 180 g Chocolate Malt 900 EBC 172 g Chocolate Malt 400 EBC 172 g Dry Light Extract 8 EBC 1400 g Demerera Sugar 80 EBC 500 g [B]Humle og krydder[/B] Magnum 14% alpha 62 g 60 minutes East Kent Golding 4.4% alpha 57 g 10 minutes East Kent Golding 4.4% alpha 57 g 1 minutes [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68c 80min 78c 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: APA slurry Informasjon om gjæring: 20c 14 dager Naturlig karbonert på fat. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N