Brygger: Erik Pedersen 
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1086
FG: 1021
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 8,5%
Beregnet IBU: 78,0
Beregnet farge: 101 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale Malt	 	5	EBC	 	4200	g
Roasted Barley	 	1000	EBC	 	600	g
Special B 230 EBC	 	230	EBC	 	300	g
Cara Munich 100 EBC	 	100	EBC	 	180	g
Chocolate Malt	 	900	EBC	 	172	g
Chocolate Malt	 	400	EBC	 	172	g
Dry Light Extract	 	8	EBC	 	1400	g
Demerera Sugar	 	80	EBC	 	500	g

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum	 14%	alpha	 	62	g	 	60	minutes
East Kent Golding	 4.4%	alpha	 	57	g	 	10	minutes
East Kent Golding	 4.4%	alpha	 	57	g	 	1	minutes

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68c 80min
78c 10min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: APA slurry
Informasjon om gjæring:
20c 14 dager

Naturlig karbonert på fat.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N