Brygger: Rolf Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin
OG: 1060
FG: 1012
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,2l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 21,0
Beregnet farge: 39 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4000 gr. Pilsnermalt, EBC 3,5
500 gr. Munich malt, EBC 15
500 gr. Munich malt, EBC 25
500 gr. Hvete flaket, EBC 0
50 gr. Carafa Special II, EBC 1150
250 gr. D-180 Candy sirup, EBC 480

[B]Humle og krydder[/B]
25 gr. Northern Brewer, IBU 5,5, tid 01:00
10 gr. Northern Brewer, IBU 5,5, tid 00:15

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader, 60 min
73 grader, 15 min
78 grader, 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 530 Abbey Ale
Gjærmengde: 2x rør
Informasjon om gjæring:
67 grader, 60 min
73 grader, 15 min
78 grader, 10 min

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. desember 2017
Flasket: 27. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F