Brygger: Rolf Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin OG: 1060 FG: 1012 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,2l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 21,0 Beregnet farge: 39 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4000 gr. Pilsnermalt, EBC 3,5 500 gr. Munich malt, EBC 15 500 gr. Munich malt, EBC 25 500 gr. Hvete flaket, EBC 0 50 gr. Carafa Special II, EBC 1150 250 gr. D-180 Candy sirup, EBC 480 [B]Humle og krydder[/B] 25 gr. Northern Brewer, IBU 5,5, tid 01:00 10 gr. Northern Brewer, IBU 5,5, tid 00:15 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader, 60 min 73 grader, 15 min 78 grader, 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 530 Abbey Ale Gjærmengde: 2x rør Informasjon om gjæring: 67 grader, 60 min 73 grader, 15 min 78 grader, 10 min [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. desember 2017 Flasket: 27. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F