Brygger: Mikael Slettedal Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1090 FG: 1020 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 9,3% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 0 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 82% Belgisk Pils 11% Munich 4% Special B 3% Tysk Hvete 0,1Kg Mørk Kandis 500 g sukker kokt til sirup og tilsatt etter stormgjæring [B]Humle og krydder[/B] 47g Styrian Golding 6.5% 60 min. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66,7 i 60 min. 75.6 i 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 540 Gjærmengde: 5 rør Informasjon om gjæring: 14 dager på 21-22 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. september 2012 Flasket: 20. september 2012 Filtrert: Nei Karbonering: F