Brygger: Mikael Slettedal
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11B Mørk sterk belgisk ale
OG: 1090
FG: 1020
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 9,3%
Beregnet IBU: 33,0
Beregnet farge: 0 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
82% Belgisk Pils
11% Munich 
4% Special B
3% Tysk Hvete
0,1Kg Mørk Kandis

500 g sukker kokt til sirup og tilsatt etter stormgjæring

[B]Humle og krydder[/B]
47g Styrian Golding 6.5% 60 min.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66,7 i 60 min.
75.6 i 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 540
Gjærmengde: 5 rør
Informasjon om gjæring:
14 dager på 21-22 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. september 2012
Flasket: 20. september 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: F