Brygger: Jostein Sæthre
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1071
FG: 1010
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 27,0l
Alkoholstyrke: 8,0%
Beregnet IBU: 59,0
Beregnet farge: 64 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt, Munich malt, cara amber, cara aroma, chocolate malt, black malt, peated malt

[B]Humle og krydder[/B]
chinook, hallertauer mittelfruh, fuggle

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 1335 british ale 2
Gjærmengde: 1 pk wyeast
Informasjon om gjæring:
14 dager 18 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. november 2013
Flasket: 23. november 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N