Brygger: Jostein Sæthre Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1071 FG: 1010 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 27,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 59,0 Beregnet farge: 64 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt, Munich malt, cara amber, cara aroma, chocolate malt, black malt, peated malt [B]Humle og krydder[/B] chinook, hallertauer mittelfruh, fuggle [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 1335 british ale 2 Gjærmengde: 1 pk wyeast Informasjon om gjæring: 14 dager 18 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. november 2013 Flasket: 23. november 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N