Brygger: Christoffer Wallin
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5A Engelsk brown ale
OG: 1,056
FG: 1,012
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 42,0l
Alkoholstyrke: 5,8%
Beregnet IBU: 16,0
Beregnet farge: 31 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4.5 kg 	Pale Ale Malt 2-Row
1.8 kg      Caramel Malt - 90L 6-Row
0.2 kg      Chocolate (Briess)

[B]Humle og krydder[/B]
100 g  Fuggles (4.50 %)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
temp min
52	5
68   60
74    5
78	1

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast Labs #1335
Gjærmengde: 3 pk 
Informasjon om gjæring:
et sted mellom 19 og 21 grader ettersom ølet har stått på badet med dusj

[B]Kommentarer[/B]
Oppskriften er midlertidig ikke tilgjengelig ettersom han ene bryggeren har dratt på utveksling til New Zealand. Kan oppdrive oppskrift ved behov

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. januar 2017
Flasket: 28. januar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N