Brygger: Christoffer Wallin Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 1,056 FG: 1,012 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 42,0l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 16,0 Beregnet farge: 31 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4.5 kg Pale Ale Malt 2-Row 1.8 kg Caramel Malt - 90L 6-Row 0.2 kg Chocolate (Briess) [B]Humle og krydder[/B] 100 g Fuggles (4.50 %) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] temp min 52 5 68 60 74 5 78 1 [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast Labs #1335 Gjærmengde: 3 pk Informasjon om gjæring: et sted mellom 19 og 21 grader ettersom ølet har stått på badet med dusj [B]Kommentarer[/B] Oppskriften er midlertidig ikke tilgjengelig ettersom han ene bryggeren har dratt på utveksling til New Zealand. Kan oppdrive oppskrift ved behov [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. januar 2017 Flasket: 28. januar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N