Brygger: Morten Fuglerud Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1100 FG: 1026 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 9,9% Beregnet IBU: 87,0 Beregnet farge: 110 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter 58.4 % Munich Malt 9.2 % Oats, Flaked 9.2 % Wheat Malt 9.2 % Crystal Malt (120.0 EBC) 6.9 % Black Prinze Malt 2.4 % Chocolate Malt) 2.4 % Roasted Barley 2.4 % [B]Humle og krydder[/B] columbus ,cascade [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp007 Gjærmengde: 2mill/ml/degree Informasjon om gjæring: 16-20 [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. juni 2017 Flasket: 20. juni 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N