Brygger: Morten Fuglerud
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1100
FG: 1026
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 9,9%
Beregnet IBU: 87,0
Beregnet farge: 110 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter       58.4 %        
Munich Malt        9.2 %         
Oats, Flaked        9.2 %         
Wheat Malt        9.2 %         
Crystal Malt  (120.0 EBC) 6.9 %         
Black Prinze Malt              2.4 %         
Chocolate Malt)              2.4 %         
Roasted Barley              2.4 %

[B]Humle og krydder[/B]
columbus ,cascade

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp007
Gjærmengde: 2mill/ml/degree
Informasjon om gjæring:
16-20

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. juni 2017
Flasket: 20. juni 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N