Brygger: Rolf Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3B Bock
OG: 62
FG: 16
Mengde vørter: 40,0l
Mengde ferdig øl: 38,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 39,0
Beregnet farge: 29 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
11400 gr. Pilsner, EBC 5
600 gr. Crystal malt, EBC 400

[B]Humle og krydder[/B]
100 gr. Hallertau Mittelfruh, 3,9 tid 01:00
16 gr. Columbus pellets, 5,4 tid 01:00
40 gr. Saaz, pellet, 2,88 tid 00:10
40 gr. Saaz, pellet, 2,88 tid 00:01

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader 75 min
78 grader 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833 German Bock 
Gjærmengde: 6x rør
Informasjon om gjæring:
9-10 grader i 27 dager
2 grader i 28 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. oktober 2015
Flasket: 4. desember 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F