Brygger: Rolf Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3B Bock OG: 62 FG: 16 Mengde vørter: 40,0l Mengde ferdig øl: 38,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 39,0 Beregnet farge: 29 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 11400 gr. Pilsner, EBC 5 600 gr. Crystal malt, EBC 400 [B]Humle og krydder[/B] 100 gr. Hallertau Mittelfruh, 3,9 tid 01:00 16 gr. Columbus pellets, 5,4 tid 01:00 40 gr. Saaz, pellet, 2,88 tid 00:10 40 gr. Saaz, pellet, 2,88 tid 00:01 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader 75 min 78 grader 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 German Bock Gjærmengde: 6x rør Informasjon om gjæring: 9-10 grader i 27 dager 2 grader i 28 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. oktober 2015 Flasket: 4. desember 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F