Brygger: Alexander Svindseth
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2D Münchener dunkel
OG: 1,054
FG: 1,020
Mengde vørter: 24,5l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 4,5%
Beregnet IBU: 19,0
Beregnet farge: 42 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6,2kg Munich malt
1,2kg Pilsner malt
0,15kg carafa 2

[B]Humle og krydder[/B]
35g Hallertauer 4%
20g Hallertauer 4%

[B]Andre ingredienser[/B]
1 tablett whirlfloc
1/2 teskje gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
68grader i 60min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: W34/70
Gjærmengde: 3pk
Informasjon om gjæring:
10C til gjæringen har nådd halveis FG.
17C til gjæring er ferdig.
Coldcrash

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. juli 2017
Flasket: 10. august 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N