Brygger: Alexander Svindseth Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2D Münchener dunkel OG: 1,054 FG: 1,020 Mengde vørter: 24,5l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 4,5% Beregnet IBU: 19,0 Beregnet farge: 42 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6,2kg Munich malt 1,2kg Pilsner malt 0,15kg carafa 2 [B]Humle og krydder[/B] 35g Hallertauer 4% 20g Hallertauer 4% [B]Andre ingredienser[/B] 1 tablett whirlfloc 1/2 teskje gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 68grader i 60min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: W34/70 Gjærmengde: 3pk Informasjon om gjæring: 10C til gjæringen har nådd halveis FG. 17C til gjæring er ferdig. Coldcrash [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. juli 2017 Flasket: 10. august 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N