Brygger: Kristian Rikvold-Jess Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5G Old ale OG: 1,063 FG: 1,014 Mengde vørter: 52,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 6,5% Beregnet IBU: 46,0 Beregnet farge: 49 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner malt 66,5 % Carared 7,5 % Dark Crystal 7,5 % Dark Munich 7,5 % Flaket hvete 3,5 % Melasse 4,0 % (siste 15 min av kok) Mørk candisukker 3,5 % (siste 15 min av kok) [B]Humle og krydder[/B] 40 g Colombus (15,8%) @ 90 min 100 g Cascade (5,6%) @ 15 min 100 g Cascade (5,6%) @ 2 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min @ 68 C 10 min @ 76 C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: VossaKveik NCYC 3995 Gjærmengde: En slant Informasjon om gjæring: 1 uke @ 35 C Tappet på fat og satt til lagring på 10 C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. februar 2016 Flasket: 7. mars 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F