Brygger: Kristian Rikvold-Jess
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5G Old ale
OG: 1,063
FG: 1,014
Mengde vørter: 52,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 6,5%
Beregnet IBU: 46,0
Beregnet farge: 49 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner malt 66,5 %
Carared 7,5 %
Dark Crystal 7,5 %
Dark Munich 7,5 %
Flaket hvete 3,5 %
Melasse 4,0 % (siste 15 min av kok)
Mørk candisukker 3,5 % (siste 15 min av kok)

[B]Humle og krydder[/B]
40 g Colombus (15,8%) @ 90 min
100 g Cascade (5,6%) @ 15 min
100 g Cascade (5,6%) @ 2 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
90 min @ 68 C
10 min @ 76 C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: VossaKveik NCYC 3995
Gjærmengde: En slant
Informasjon om gjæring:
1 uke @ 35 C
Tappet på fat og satt til lagring på 10 C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. februar 2016
Flasket: 7. mars 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F