Brygger: Jonas Sponås Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3B Bock OG: 1,066 FG: 1,020 Mengde vørter: 11,0l Mengde ferdig øl: 8,5l Alkoholstyrke: 6,7% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 48 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Weyermann Munich II, 78,6% Weyermann Caramunich III, 8,4% Flaket hvete, 5,7% Weyermann Caraamber, 5,0% Weyermann Carafa III, 2,3% [B]Humle og krydder[/B] Hallertau Magnum (11,9%), 7g, 90m Perle (4,9%), 7g, 20m Perle (4,9%), 7g, 7m [B]Andre ingredienser[/B] CaCl2, 6g, mesk NaHCO3, 2g, mesk CaCO3, 1g, mesk CaSO4, 1g mesk [B]Meskeinformasjon[/B] BIAB + Enkel dekoksjon + Batch sparge. 14 L vann @ 52 C, 20m Dedkoksjon av 5,6 L, 45m Batch sparge, 3 L vann @ 75 C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: ca 420 mrd celler Informasjon om gjæring: Over natt i kjøleskap for å få temp ned fra 22 C til 8 C. Pitch @ 8 C. 0,5 L /m O2 i 1 min 2 dager: 8 C 10 dager: 9 C 7 dager: 13 C 7g/L farin til karbonering [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. juli 2017 Flasket: 20. august 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N