Brygger: Joakim Olavesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,048 FG: 1,012 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 44,0 Beregnet farge: 17 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5 kg Maris Otter 0,8 kg Munich 1 0,4 kg Caramunich 1 [B]Humle og krydder[/B] 14 gram Cascade 60 min 9 gram Simcoe 60 min 18 gram Citra 15 min 20 gram Simcoe 15 min 20 gram Citra 2 min 22 gram Simcoe 2 min 25 gram Citra 9 dager 25 gram Chinook 9 dager 19 gram Citra 5 dager 24 gram Chinook 5 dager 20 gram Simcoe 5 dager [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 75 min på 66 grader 10 min på 76 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 001 / Safale 05 Gjærmengde: 230 billioner celler Informasjon om gjæring: 18-21 grader stigende Coldcrash 2 døgn på 2 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. desember 2015 Flasket: 31. desember 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N