Brygger: Joakim Olavesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,048
FG: 1,012
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 44,0
Beregnet farge: 17 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5 kg Maris Otter
0,8 kg Munich 1
0,4 kg Caramunich 1

[B]Humle og krydder[/B]
14 gram Cascade 60 min
9 gram Simcoe 60 min
18 gram Citra 15 min
20 gram Simcoe 15 min
20 gram Citra 2 min
22 gram Simcoe 2 min
25 gram Citra 9 dager
25 gram Chinook 9 dager
19 gram Citra 5 dager
24 gram Chinook 5 dager
20 gram Simcoe 5 dager

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
75 min på 66 grader
10 min på 76 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp 001 / Safale 05
Gjærmengde: 230 billioner celler
Informasjon om gjæring:
18-21 grader stigende
Coldcrash 2 døgn på 2 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. desember 2015
Flasket: 31. desember 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N