Brygger: Håkon Bugge Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8A Dry stout OG: 1,056 FG: 17 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 30,1 Beregnet farge: 250 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] What kg EBC Pale Ale Malt 4 5 Flaket bygg (umaltet) 1 5 CARAFA SPESIAL III 0.5 1400 [B]Humle og krydder[/B] 30g Northern Brewer, 10.04% alpha, FWH [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grd i 60 min Mash out på 78 grd i 10 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: M44 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: Startet gjæring ved 14-16 grd i en uke Deretter 21-22 grd. [B]Kommentarer[/B] 5 gram sukker per liter til karbonering. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. november 2017 Flasket: 29. november 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F