Brygger: Ronny Vareide Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8E Moderne porter og stout OG: 1,067 FG: 1,015 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 6,7% Beregnet IBU: 39,0 Beregnet farge: 79 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris otter malt Munich malt Crystal malt Melanoidin malt Chocolate malt Extra black malt Oat malt [B]Humle og krydder[/B] Centennial Northern Brewer [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 62gr 15min 68gr 30min 72gr 10min 78gr 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 800 milliard Informasjon om gjæring: Starter steppet to ganger tilført ren oksygen. start 18gr, opp til 19gr på 4 dager, videre opp til 20gr etter ytterliger 10 grader. Coldcrash 4gr tilslutt. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. januar 2016 Flasket: 15. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N